21.1.10

Førerprofil. Edwin Pauli #261

Edwin er det nyeste tilskuddet i BankenZ.

Mange kjenner ham fra tidligere prestasjoner som et av verdens største motocross talenter. Her har vi en kar med masse erfaring fra konkuranser verden over.
Skader har dessværre stoppet den utrolige fremfarten han hadde i motocross, så nå satser han hardt på drifting og Mini-Z.
Edwin er en rolig kar som til tider låner bort bilen sin mer enn han kjører selv.

Han er en mann med mye å gjøre og lite tid, så dessværre har det blitt litt lite kjøring på han i BankenZ.
Vi håper alle at han får mer tid fremover, og viser oss alle hvordan ting skal gjøres.

Han kjører agressivt og bra, men sliter litt med å skru på disse småbilene. Han er vant til noe større verktøy, men dette kommer seg stadig.
Han viste i det siste en stor fremgang i kjøringen sin, og fikk en del oppsettshjelp fra Stian. Nå håper vi han kliner til og fortsetter treninga. Han har alle muligheter til å kjøre styggfort!

Her har vi noen utdrag fra tidligere rapporter om Edwin:

Edwin har hatt et langt avbrekk, og trengte all banetid han kunne få. Han er fortsatt litt fersk på dette med mini-Z, men begynner å få ting til å funke. Det registreres stadig tider ned på 8 tallet, og vi ser stor fremgang. Han trøbler litt med en lei overstyring av gass i høyfartssvingene, så litt jobbing med oppsettet må nok til. Det er også viktig å få masse kjøretid for å få bilen inn i fingrene.
Uansett er det morsomt å se at han sakte krabber nedover mot gode tider.
Han fikk en bestetid i kveld på 8.865. Beste antall runder på 3 minutter ble 14 runder. Totaltid 3.04. Snitttid 14.15 sekunder. Dette er en ekstremt krevende utfordring, og for å få til et godt antall runder krever det masse kjøretrening.



Edwin fikk også fart på sakene etter litt skruing. Ny front, og ny motor. Den gamle motoren hans var ikke mulig å få bra igjen, så vi satte i en gammel og god sliter. Dette funka meget bra, og han satte ny personlig rekord. Nå tror vi det løsner for Edwin, og forventer 7.9xx runder neste gang.

No comments:

Post a Comment

Onboard kamera med Rune

Treningskveld

Formula 1 news

MOTOGP news

WRC news

Search This Blog